Kanker kopen - De lelijke waarheid achter onze schoonheidsproducten

Voorkant
Babelcube Inc., 22 apr 2018 - 69 pagina's
Als consumenten hebben we het recht te weten waar onze producten vandaan komen, hoe ze worden gemaakt en of het voordeel van het bezitten van dat product groter is of niet. En omdat we producten kopen met ons zuurverdiende geld, hebben we het recht om de best mogelijke kwaliteit te krijgen. Bedrijven hebben echter geen morele verplichtingen jegens consumenten en dit is een feit dat ze gemakkelijk kunnen uitbuiten. De cosmetische industrie is niet anders, en in dit boek leer je uit de eerste hand hoe bedreigend de chemicaliën die ze gebruiken in onze producten zijn. Je leert hoe je de shampoo & conditioner gebruikt, de lipgloss die je niet zonder kunt, de lotion die je op je lichaam aanbrengt om je huid te hydrateren tot de tandpasta die je dagelijks gebruikt, allemaal vervuild zijn met giftige ingrediënten die oorspronkelijk ontworpen om alleen industriële apparatuur schoon te maken of om uw versnellingsbak te smeren.
De gezondheidsimpact van deze ingrediënten die zo mooi zijn verpakt, is echt verschrikkelijk. De mascara, deodorant, gezichtsmasker, nagellak, lippenbalsem, concealer en douchegel die u gebruikt, bevatten meestal chemicaliën die in verband zijn gebracht met kanker en geboorteafwijkingen en die zijn geclassificeerd als schadelijk voor het vrouwelijke voortplantingsstelsel. Dus als consumenten moeten we onszelf onderwijzen om onze gezondheid en welzijn te beschermen. Het is niet genoeg voor deze miljardenindustrie om ons geld te nemen, ze willen ook dat de meesten van ons ziek worden, en waar mogelijk de rest doden. Vrouwen zijn krachtige consumenten en als ze de dodelijke (maar subtiele) wapens herkennen die deze industrie tegen hen gebruikt, zullen ze in staat zijn a) hun gezondheid te beschermen en b) gezonde en gereguleerde producten te eisen.
Dit boek zal je de geheimen tonen die deze industrie veel geld verbergt om te verbergen, en de diepte van dit ernstige en dringende probleem.
 

Geselecteerde pagina's

Inhoudsopgave

Introductie
Het is de dosis die het
De lelijke waarheid over met kanker verbonden
Geloof niet alles wat
Welnu het is niet zo veilig als de experts die ik in het begin

Veelvoorkomende woorden en zinsdelen

Over de auteur (2018)

Ik schrijf boeken over gezondheid en sport.
Als een alternatieve medicus heb ik heel veel onderzoek gedaan naar "ongeneeslijke ziekten" zoals ADHS, autisme, kanker, Alzheimer enz. Enz. En heb ik gezien dat de redenen waarom ze "onoverwinnelijk" zijn altijd om geldige redenen zijn. Dus mijn doel is om eerst mensen over dit onderwerp te informeren, en ten tweede en, nog belangrijker, mensen oplossingen te bieden voor hun problemen. En er zijn vaak veel oplossingen die er zijn. Maar helaas doen mensen niet genoeg onderzoek.

Bibliografische gegevens